Cum îți dai seama dacă o pereche de încălțăminte este fake

Cea mai dezamăgitoare parte atunci când vine vorba de achiziția unor perechi de încălțăminte nou-nouți este să-ți dai seama că tocmai ai cumpărat o pereche de încălțăminte fake.

Odată cu evoluția tehnologiei a evoluat și tehnologia de reproducere a încălțămintei originale cum ar fi sneakersi, adidașii, etc. Partea cea mai rea este că fake-urile sunt numite de către producători originali și pot ajunge foarte ușor și în picioarele tale date nu ești în stare să deosebești adidașii originali de cei fake.

Acest lucru este considerat de noi un motiv foarte bun pentru care ar trebui să înveți să deosebești adidașii originali de cei fake. Învățând să faci acest lucru vei ajunge să economisești timp și bani pe termen lung.

Motivul principal pentru care există încălțăminte fake

Principalul motiv pentru care oamenii replică sau imită adidașii originali este acela de a face bani. Fabricile nu fac adidași falși doar pentru că nu au de ales, ci pentru că pot obține bani ușor de pe urma lor. Tot ce trebuie să facă este să imite designul, să folosească materiale ieftine și să facă pantoful să arate cât mai mult ca originalul.

Și au mai multe opțiuni cu privire la modul în care vor vinde acești adidași falși. Îi pot comercializa prin intermediul unei companii terțe, folosind propriul magazin online sau pot deschide un magazin fizic și să își vândă acolo adidașii falși.

Dacă echipa lor de producție este bine echipată și bine pregătită, pot face ca adidașii falși să arate ca cei originali. Iar acest lucru este rău nu doar pentru mărcile populare de încălțăminte, ci și pentru noi, consumatorii. Partea bună este că oricât de bine ar fi făcute aceste fake-uri există modalități prin care poți identifica încălțămintea fake.

Semne evidente care indică dacă încălțămintea este fake sau nu

Trebuie să ști că semnele clare ca o pereche de încălțăminte pe care intenționezi să îi cumperi sunt fake pot fi identificate printr-o inspecție vizuală amănunțită. Practic ochii tăi sunt principalul instrument pentru afla dacă pereche de încălțăminte este fake sa nu.

Talpă intermediară și talpă exterioară

Talpa intermediară a adidașilor originali este, de obicei, lipită și nu cusută. Aceste tălpi sunt în general realizate din materiale ușoare care nu oferă senzația de greu atunci când purtați încălțămintea.

Un lucru asemănător se poate spune și despre talpa exterioară, aceasta talpă trebuie să fie ușoară și la încălțămintea originală este realizată din cauciuc de calitate ridicată pentru a oferi suport și aderență ridicată.

Trebuie să știți că o pereche de încălțăminte fake folosește cauciuc de calitatea inferioară la realizarea tălpii. Acest lucru oferă o aderență scăzută și face ca încălțămintea să fie grea și incomodă.

Pete de clei

Petele excesive de lipici de pe partea exterioară a încălțămintei, în special pe talpa intermediară, nu pot însemna decât că acei adidași nu au trecut printr-o inspecție riguroasă. Iar acest lucru înseamnă adesea că sunt imitații, nu adidași autentici.

Dreapta vs Stânga

Cel mai practic sfat din acest articol pe care ți-l putem da și care te poate ajuta să descoperi dacă o o pereche de adidași este fake este să verifici înălțimea adidasului dreși a celui stâng. Adidașii originali sunt în general perfect identici când vorbim de înălțime și alte dimensiuni.

Deci ar trebui să verifici ca aceștia să fie perfect identici și să nu aibă nici o diferență când vorbi, de înălțime, grosimea materialei sau lățimea perechii de încălțăminte. Dacă aceștia sunt diferiți trebuie să știți că este o pereche de încălțăminte fake.

Cum îți dai seama dacă o pereche de încălțăminte vândută online e fake

În mediul online te poți lovi de anumite magazine ce vând încălțăminte fake deoarece înființarea unui astfel de magazin nu este costisitoare. Acest lucru face ca cumpărători să se poate proteja mult mai greu deoarece aceștia văd produsele comandate abia după ce le plătesc. Așadar cum îți poți da seama dacă o pereche de încălțăminte este fake sau nu?

Preț nerealist

Cel mai evident semn că un magazin online vinde adidași fake este dacă prețurile sunt prea bune pentru a fi adevărate. La fel ca în cazul altor articole vândute online, un preț greu de crezut este adesea un bun indiciu că s-ar putea ca să nu cumperi o versiunea autentică sau originală a produsului.

O pereche de Jordan 1s se vinde de obicei cu 5-600 de lei. Dacă un magazin online le vinde la mai puțin de 400 de lei, atunci ar trebui să îți pui semne de întrebare. Fie că vă vând Jordan folosite, fie că vă vând Jordan-uri false.

De asemenea, verificarea magazinului pentru alte produse pe care le vând poate fi o modalitate bună de a vedea dacă pot fi de încredere.

Numărul de dimensiuni disponibile

De cele mai multe ori perechile încălțăminte originali care sunt în top sunt disponibili într-un număr limitat din punct de vedere al producției. Așadar, o modalitate ușoară de a spune că adidașii vânduți online sunt falși este atunci când toate mărimile acestor adidași rari sunt disponibile.

Șansele ca un magazin online mic să aibă mai mult de 3-4 mărimi pentru adidașii rari sunt minime spre deloc. Și fără a fi nevoie să verificați personal adidașii, vă puteți da seama cu ușurință că nu sunt originali.

Cum să reperați adidașii falși pe mână

Dacă, dintr-un motiv oarecare, ți-ai luat deja adidașii, dar nu ești sigur că perechea pe care ai cumpărat-o recent este 100% autentică. Atunci țineți cont de aceste indicii clare pentru a determina dacă adidașii sunt originali sau nu.

Cutia greșită

Cutia adidașilor de dama poate fi un indicator important pentru a descoperii dacă încălțămintea cumpărtă este originală sau nu. Cutia încălțămintei trebuie să fie etichetată corespunzător și în niciun caz nu ar trebui să fie o simplă cutie albă fără etichetă.

În general ar trebui să fie de o culoare similară cu alte cutii de încălțăminte făcută de același producător. De exemplu, adidașii Nike pot veni în diferite culori, dar cele mai comune cutii Nike sunt portocalii, maro sau roșii.

Combinații de culori greșite

Majoritatea revânzătorilor de adidași falși își promovează produsele ca fiind unice. Dar verificarea pe site-ul web al producătorului original ar trebui să vă arate care sunt culorile și nuanțele disponibile pentru adidașii lor autentici.

Dacă o culoare sau o nuanță nu este una dintre combinațiile de culori specificate acolo, atunci acei adidași sunt probabil contrafăcuți.

Materiale slabe

Este ușor să-ți dai seama dacă adidașii cumpărați sunt fake atunci când îi poți purta. Dacă materialele folosite la construcția lor par de calitate scăzută sau acești sunt inconfortabili există șanse ca aceștia să fie fake.

Un alt lucru la care ar trebui să te uiți este greutatea lor knock off-urile sunt de obicei mai grele decât adidașii originali.

Etichetă falsă

Cel mai simplu mod de a afla dacă adidașii cumpărați sunt fake este verificarea etichetei pe care o au adidașii în interior și a etichetei de pe cutie.

Eticheta este adesea plasată pe limba, pe călcâiul sau pe arcada adidașilor. Aceasta etichetă conține mărimea, încălțămintei și țara în care au fost fabricați. De asemenea poate indica și data când au fost fabricați și codul produsului.

Eticheta de pe cutie este amplasată în general pe o latură și are aproape același informații care sunt prezente pe încălțăminte. Dacă oricare dintre datele prezente pe încălțăminte diferă de datele prezente pe cutie atunci înseamnă că încălțămintea este fake.

Scurt rezumat

În acest articol pe scurt am vrut să scoatem în evidență eu cu echipa FreshStyle faptul că este important să acorzi atenție detaliilor cum ar fi forma, greutatea și culoarea încălțămintei deoarece acolo vei vedea dacă o pereche de încălțăminte este fake. Sperăm că acest articol ți-a fost de ajutor și ai reușit să descoperi în el informații relevante.

admin
FreshStyle.ro
Logo